p;
  RÄTTSSKANDALER
 

Innehållsförteckning.

Mordförsök på Costa Del Sol, oktober, 2022.

Under september, 2022, har jag varit kund hos en livsmedelsbutik inte långt bort belägen från min bostad. CIA har noterat vilka inköp som jag gjort och därefter iscensatt ett mordförsök baserat på förgiftning. Den 2022-09-29 gjorde jag ett inköp av fem djupfrysta maträtter. Grundidén med dessa rätter är att att det ska gå snabbt att tillaga maten. Det tar ca 5 minuter när man värmer upp i en stekpanna. Jag har sedan lång tid tillbaka varit medveten om att det finns risk för matförgiftning. Jag bedömde att den djupfrysta maten var säker - men jag hade fel.

Hur kan det vara möjligt att få kunden att köpa förgiftad mat i en livsmedelsbutik? En förutsättning är att butikens personal samarbetar med CIA. När man kommer till kassan inträffar det kritiska momentet. Man lägger upp varorna på bandet. Andra personer som figurerar som kunder, både före och efter offret, hjälper till att byta ut den matvara som ska förgiftas. I det aktuella fallet distraherades jag av kassörskan vilket gav en annan person tid att byta ut matvaran till den förgiftade. Den förgiftade varan var en rätt som bestod av grillade grönsaker och kyckling. Tillverkaren av den aktuella maträtten måste ha deltagit i mordförsöket. Varans förpackning var helt identisk med det som jag tidigare köpt. När jag ett par dagar senare åt maten så blev jag svårt sjuk. Jag fick kraftiga magsmärtor och feber. Illamåendet pågick ca 12 timmar tills jag i ett par omgångar kunde kräkas upp maten. Om jag inte lyckats med detta konststycke så hade döden inträtt.

CIA är desperata. Jag ska mördas till varje pris. Anledningen är att jag vägrat delta i spermakriget. Jag har hela tiden (ca sex år) gjort klart för CIA:s galningar att jag inte kommer att delta. CIA betraktar mig som deras "egendom".  I förlängningen av denna mentalitet kan man skönja människohandel och slaveri som ett "naturligt" inslag inom CIA. Vilda-Western-mentaliteten lever kvar i USA.