p;
  RÄTTSSKANDALER
 

Innehållsförteckning.

Mordet på James Dean, 1955.James Dean.                                 Rolf Wütherich                               Donald Turnupseed.

James Dean
(f.1931 - d.1955) var en amerikansk skådespelare som fick sitt genombrott i Hollywood under 50-talet. Han är särskilt ihågkommen för filmen "Ung rebell" (Rebel Without a Cause), 1955. Dean hade utvecklat ett intresse för motorsport under 1955. Han hade deltagit i några tävlingar med en tävlingsbil av fabrikatet Porsche. Han var inbokad för en tävling i Salinas, Kalifornien, 1 - 2 oktober, 1955. Dean hade en egen mekaniker, Rolf Wütherich, som följde med när man startade resan från Los Angeles den 30:e oktober. Wütherich var anställd av den tyska Porsche-fabriken. Han ville att Dean skulle få en inkörning av bilen, en Porsche 550 Spyder, under resan mot Salinas. Wütherich satt på passagerarplatsen under resan.


Cholame Junction. Cholame är indianspråk och betyder "den vackre". Korsningen
har formen av ett V. Dean kom från höger i bild (väg 46). Donald Turnupseed kom
från vänster i bild (väg 46). Turnupseed skulle svänga till vänster in på väg 41
när han kolliderade med Dean.
Koordinater: 35°44'4.93"N 120°17'3.92"W


Teckningen visar händelseförloppet i korsningen.


James Deans kraschade bil.

Media rapporterade om olyckan. Dean satt kvar i bilen efter kraschen. Han hade fått ett antal dödliga skador, bl.a. bruten nacke. Wütherich kastades ut från bilen men överlevde. Turnupseed fick endast smärre skador. Deans bil uppges ha kanat av vägen efter kraschen och stannat vid en telestolpe. Så långt den officiella versionen av "olyckan".

Mordet på James Dean har utformats som en False Flag Operation. "Olycksplatsen" har arrangerats och fotograferats i god tid innan Dean mördats.  De "vittnesmål" från olycksplatsen som finns är påhittade.  Den bil som visas på bilden ovan är inte Deans. Personerna på bilden är skådespelare. Den person som ligger på marken nära båren ska föreställa Wütherich. Han har nyligen kastats ut från bilen men är ändå kapabel att hålla upp huvudet. . Det finns inga spår efter den kanade bilen. Det har aldrig publicerats några bilder på Deans döda kropp. Det finns inget obduktionsprotokoll. Ett antal privatspanare har försökt få tillgång till bilvraket. Det har misslyckats. En undersökning skulle visa att det inte finns några färgrester från Turupseeds bil på Deans bil. På den bild som visar bilvraket finns bergsformationer i bakgrunden. När man går ned på marknivå i Google Maps vid "olycksplatsen" så ser man att bergsformationerna inte överensstämmer med de som faktiskt kan ses från Cholame Junction.

James Dean blev ett offer i spermakriget. Han var homosexuell och därför inte godkänd av Jehovas som donator.

Rolf Wütherich omkom i en "bilolycka" 1981. Han blev 53 år.
Donald Turnupseed avled i lungcancer 1995. Han blev 63 år.


YouTube video: Troll - Jimmy Dean.