p;
  RÄTTSSKANDALER
 

Innehållsförteckning.

Hyundai GPS-tracker (nr. 3) upptäckt 2021-10-07.
Ett par dagar efter att jag upptäckt tracker nr. 2 skulle jag besöka ett företag i Malaga. Jag knappade in adressen i min GPS-navigator och startade färden. Efter ca 10 minuters körning märkte jag att navigatorn gav mig felaktiga instruktioner. Härav drog jag slutsatsen att jag var hackad. Det fanns alltså ytterligare en GPS-tracker installerad i min bil. Jag startade återigen sökning i bilen. Eftersom den vänstra och högra sidan under instrumentpanelen redan var upptagna av trackers så fanns bara ett alternativ kvar; mitten. Den ideala platsen att dölja en tracker var mittkonsolen. Jag sökte information på Internet om konsolens konstruktion och fick fram foton och ritningar som väl beskrev hur den skulle demonteras. När jag demonterat upptäckte jag trackern:


Under det gula X:et syns trackerns etikett. Den var ansluten till två gula kablar. Kabeln längst
ut till vänster var ansluten till tracker nr. 1 (Body Comfort Module). Kabeln nedtill var ansluten till
bilens Airbag-system.


Hyundai Airbag Control Unit. Ungefärliga dimensioner är  11 x 11 x 3,5 cm
(L x B x T). Kretskortets översida. Längst ned syns kontakter för två kabelanslutningar.


Kretskortets undersida. Denna sida var försluten med en platta i aluminium.
Tjocklek ca 1,5 mm. Fyra skruvar höll plattan på plats. Skruvskallarna var
designade för ett specialverktyg. Jag tillverkade ett verktyg och lyckades få
loss plattan.


Att man på detta sätt dolt en GPS-tracker genom att integrerar den i en annan funktion (Airbag) försvårar upptäckt. Jag antar att kretskortets översida innehåller komponenter för GPS-trackern medan undersidan innehåller komponenter för Airbag-systemet. På detta sätt kan inte Airbag-systemet interferera med GPS-trackern.

Varför har denna GPS-tracker installerats? Under årens lopp har jag identifierat kombattanterna i spermakriget. NWO:s fascister hade tillgång till tracker nr. 1. Jehovas hade tillgång till tracker nr. 2. Mitt antagande är att de svenska fascisterna kontrollerade tracker nr. 3. Efter sex års vistelse på Costa del Sol har jag lärt mig att de svenska fascisterna inte är önskvärda här. Kanske ville de få en plats i solen via tracker nr. 3? Galenskap.