p;
  RÄTTSSKANDALER
 
 

Innehållsförteckning.

Sexton (16) GPS-trackers upptäckta i min Hyundai i20 under 2021.

Hyundai GPS-tracker nr. 1 upptäckt, 2021-09-14.
Hyundai GPS-tracker nr. 2 upptäckt, 2021-10-04.
Hyundai GPS-tracker nr. 3 upptäckt, 2021-10-07.
Hyundai GPS-tracker nr. 4 upptäckt, 2021-10-10.
Hyundai GPS-tracker nr. 5 och nr. 6 upptäckt, 2021-10-14.
Hyundai GPS-tracker nr. 7 upptäckt, 2021-10-20.
Hyundai GPS-tracker nr. 8 upptäckt, 2021-10-24.
Hyundai GPS-tracker nr. 9 upptäckt, 2021-10-30.
Hyundai GPS-tracker nr. 10 upptäckt, 2021-11-02.
Hyundai GPS-tracker nr. 11 upptäckt, 2021-11-04.
Hyundai GPS-tracker nr. 12, 13, 14, 15 och 16 upptäckt, 2021-11-05.


Hyundai GPS-tracker nr. 1 upptäckt, 2021-09-14.
En GPS-tracker har till uppgift att skicka information över mobilnätet. Det vanligaste användningsområdet är installation i bilar. Det finns personer som är ägare till dyrbara bilar och som vill skydda dem mot stöld. Man kan då installera en GPS-tracker i bilen. Om installationen görs på ett professionellt sätt så är trackern mycket svår att upptäcka. Den ansluts till bilens elsystem och är alltid påkopplad. Ett SIM-kort i trackern kopplas upp till en mobiloperatör. Om ägaren av bilen upptäcker att bilen är stulen så kan han spåra den med hjälp av en mobiltelefon eller dator. Denna användning av GPS-trackers är helt laglig. Det finns en uppsjö av trackers på marknaden. Kvalitetsskillnaderna är stora.

I november 2015 köpte jag en fabriksny Hyundai i20 från en bilhandlare i Marbella, Costa del Sol. Redan efter ett par veckors användning började jag misstänka att bilen var "buggad". Jag gjorde en del kontroller men kunde inte upptäcka något misstänkt. Cirkulationen av bilar, motorcyklar och mopeder kring min bil tilltog med tiden. Jag insåg då att jag var buggad.

Under de senaste tiden (september 2021) väcktes ett intresse att närmare precisera vem som installerat "buggen". Jag har hela tiden varit på det klara med att NWO är konspiratör. Jag började sökningen med att försöka få fram videos på YouTube som visar hur man installerar en GPS-tracker. Som exempel kan nämnas att jag sökte på "how to install GPS Tracker Hyundai i20". Redan efter ett par videos hade jag fått en idé om var jag skulle söka trackern. Efter två timmars sökning i bilen hittade jag en misstänkt installation. En svart plastdosa:


Plastdosans undersida. Ungefärliga dimensioner är 20 x 15 x 3,5 cm (L x B x T). 

Dosan var monterad på två hållare i metall. Den var placerad under förarsidans instrumentbräda. Den doldes av plastdetaljer nedanför instrumentbrädan. När jag demonterat dessa upptäckte jag dosan.


Hyundai Body Comfort Module (BCM).

Modulen har en mängd uppgifter. Det levererar ström till funktioner inne i kupén, bl.a. fönsterhissar och dörrlås. Längst till vänster syns GPS-trackerns SIM-kort (stående). Modulen har tre kabelanslutningar.


GPS-trackerns SIM-kort.

Att en GPS-tracker på detta sätt integreras med ett vanligt kretskort är något som försvårar sökningen. Integrationen av SIM-kortet tyder på att Hyundai har ett omfattande samarbete med världens mobiloperatörer. Observera att en vanlig GPS-tracker har mindre dimensioner, ca 13 x 7 cm.

Modulen är ansluten till bilens radio. Det finns en funktion i radion som kallas Bluetooth. Den kan sända och ta emot radiosignaler. Den vanligaste räckvidden för en Bluetooth-signal är ca 10 meter. Om man ansluter en mobiltelefon till denna funktion så kan bilens hands-free-system användas. Ett antal knappar som sitter på ratten används för att kontrollera telefonen. Den spion som är uppkopplad till modulen kan nu avlyssna telefonsamtalen.

Om man använder en dator i bilen och samtidigt har radion påkopplad (de räcker med att radions display tänds) så kan Spioncentralen  hacka datorn via Bluetooth. Om man står parkerad och märker att ett annat fordon (bil, motorcykel, moped) omotiverat parkerar nära så kan man misstänka att Spioncentralen vill få kontakt med Bluetooth. Det finns motorcyklar och mopeder som har en plastbox monterad baktill. Om en radioenhet finns där så kan den koppla upp sig till Bluetooth och vidarebefordra signalen till Spioncentralen. Därifrån kan man göra en installation av ett spionprogram på offrets dator. Programmet kan därefter skicka information över Internet till Spioncentralen.

Om man har en GPS-navigator i bilen så kan Spioncentralen ta kontroll över den via Bluetooth. Man kan lägga in en felaktig adress i navigatorn för den tilltänkta destinationen. Syftet kan vara att försvåra offrets kontakt med en viss person. Om Spioncentralen känner till offrets tilltänkta destination innan avfärd så kan en "olycka" arrangeras. När Spioncentralen ser att offret anlänt till en viss position på färdvägen så sker tillslaget.

Hyundai ingår i det fascistiska nätverket NWO. Den Body Comfort Module som man utvecklat är ett avancerat spionverktyg. Den högteknologiska industrin i Sydkorea tycks var särskilt utsatt för NWO:s påtryckningar. Då och då rapporteras i media om industriledare som begått "självmord", omkommit i "olyckor" o.s.v.. Den bilhandlare i Marbella som jag anlitade har installerat trackern.

Kuriosa:
Under eftermiddagen den 2015-02-20 körde jag söderut på Gudöbroleden, Haninge. När jag passerat rondellen vid Vendelsö Gård (59°12'16.03"N 18°12'2.50"E) märkte jag att en bil hakade på min bil. Jag tittade i backspegeln då och då. När jag passerat rondellen vid Sågen (  59°11'59.61"N   18°11'23.63"E  ) märkte jag att förföljaren kommit upp bakifrån mycket nära min bil. Jag bedömde att avståndet var högst 10 meter. När jag tittade i backspegeln såg jag att han frekvent tittade nedåt mot instrumentbrädan. Jag höll en hastighet uppgående till ca 60 km/tim. När jag närmade mig rondellen vid Lidl (  59°11'28.02"N   18°10'38.22"E  ) bromsade jag in. Den bakomliggande föraren körde då in i bakluckan på min bil.


Intryckt baklucka på min Hyundai i20.

När kollisionen inträffade kastades mitt huvud bakåt mot nackstödet. Jag blev rejält omskakad men kunde stanna bilen vid vägkanten. Jag konfronterade den bakomliggande bilens förare. Han visade upp sitt körkort. Jag bedömde att han inte var påverkad av droger. Jag tog hans personuppgifter och uppmanade honom att kontakta sitt försäkringsbolag och därefter kontakta mig. Dagen efter uppsökte jag ett sjukhus. Man röntgade nacken som nu kändes mycket öm. Läkaren bedömde att jag inte fått någon allvarlig skada. Han ställde diagnosen M436 Tortikollis samt uppmanade mig att ta det lugnt under de närmaste veckorna. Efter ca en vecka kontaktade den aktuelle föraren mig. Han tog det fulla ansvaret för det inträffade och meddelade att hans försäkringsbolag skulle täcka kostnaderna för skadan.

Mitt antagande är att föraren försökte komma åt min mobiltelefon via Bluetooth. Jag hade haft en liknade situation några veckor tidigare. Vid det tillfället var det en kvinnlig förare som ville visa sig på styva linan. Jag upplevde situationen som obehaglig och körde helt enkelt in mot vägkanten och släppte förbi den bakomliggande föraren. Efter att ha funderat en tid över galenskapen så gjorde jag en anmälan hos polisen i Tyresö. Jag ansåg att den förare som körde på mig hade gjort sig skyldig till vårdslöshet i trafik. Sent omsider meddelade polisen mig att man lämnade min anmälan utan åtgärd. Vid denna tidpunkt hade jag redan bestämt mig för att lämna Sverige. Jag bedömde det som meningslöst att fortsätta ärendet.


Hyundai GPS-tracker nr. 2 upptäckt, 2021-10-04.
Efter att ha upptäckt en Hyundai GPS-tracker den 2021-09-14 var det relativt lugnt på hacker-fronten några dagar. Därefter startade angreppen återigen. Jag upptäckte nya virus på datorn (beskrivs under avdelningen CIA). Jag började misstänka att ytterligare en GPS-tracker var installerad. Jag började sökningen under instrumentbrädans högra del. När jag tittade underifrån kunde jag inte upptäcka något misstänkt. Jag såg att det fanns ett ihåligt utrymme, ca 20 cm brett, som sträckte sig ända upp till instrumentbrädans översta del. Jag monterade min mobiltelefon på ett stativ och videofilmade därefter utrymmet. När jag granskade filmen upptäckte jag en GPS-tracker. Den var placerad högst upp under instrumentbrädan, nära de ventilationsöppningar som finns längst ut till höger på instrumentbrädan. Jag demonterade den plastdetalj som täcker instrumentbrädans slut mot passagerarsidans dörr. Där kunde jag komma åt trackern och demonterade den.


Hyundai GPS-tracker. Ungefärliga dimensioner är 8 x 6 x 2 cm (L x B x T). 


Hyundai GPS-tracker. Kretskort.

I oktober, 2018, var det dags för den årliga servicen av min Hyundai i20. Jag kontaktade en verkstad i Torremolinos. När jag lämnade in bilen fick jag besked från verkstadschefen att servicen skulle ta två timmar. Jag förvånades över denna tidsåtgång. Vid tidigare service hade det räckt med ca 1 timme. När jag skulle hämta ut bilen fick jag beskedet att servicen inte var färdig. Jag fick vänta ytterligare ca 30 minuter innan det var klart.

Varför har två trackers installerats i min bil? För att få svar på denna fråga krävs insikt om spermakrigets stridande parter. Det är helt klart NWO:s fascister installerat den första trackern. Jehovas har ansvaret för tracker nummer två. Syftet har varit att kontrollera fascisterna när jag besökt företag/organisationer som varit i fascistisk ägo. Omkring 2018 hade jag avslöjat det vettlösa mördandet av kvinnor i Sverige. Det utgångsmaterial som jag använde var framtaget av grävande journalister på Aftonbladet. Kanske började Jehovas frukta för min säkerhet? Den verkstad i Torremolinos som jag anlitade hade installerat trackern.


Hyundai GPS-tracker nr. 3 upptäckt, 2021-10-07.
Ett par dagar efter att jag upptäckt tracker nr. 2 skulle jag besöka ett företag i Malaga. Jag knappade in adressen i min GPS-navigator och startade färden. Efter ca 10 minuters körning märkte jag att navigatorn gav mig felaktiga instruktioner. Härav drog jag slutsatsen att jag var hackad. Det fanns alltså ytterligare en GPS-tracker installerad i min bil. Jag startade återigen sökning i bilen. Eftersom den vänstra och högra sidan under instrumentpanelen redan var upptagna av trackers så fanns bara ett alternativ kvar; mitten. Den ideala platsen att dölja en tracker var mittkonsolen. Jag sökte information på Internet om konsolens konstruktion och fick fram foton och ritningar som väl beskrev hur den skulle demonteras. När jag demonterat upptäckte jag trackern:


Under det gula X:et syns trackerns etikett. Den var ansluten till två gula kablar. Kabeln längst
ut till vänster var ansluten till tracker nr. 1 (Body Comfort Module). Kabeln nedtill var ansluten till
bilens Airbag-system.


Hyundai Airbag Control Unit. Ungefärliga dimensioner är  11 x 11 x 3,5 cm
(L x B x T). Kretskortets översida. Längst ned syns kontakter två kabelanslutningar.


Kretskortets undersida. Denna sida var försluten med en platta i aluminium.
Tjocklek ca 1,5 mm. Fyra skruvar höll plattan på plats. Skruvskallarna var
designade för ett specialverktyg. Jag tillverkade ett verktyg och lyckades få
loss plattan.


Att man på detta sätt dolt en GPS-tracker genom att integrerar den i en annan funktion (Airbag) försvårar upptäckt. Jag antar att kretskortets översida innehåller komponenter för GPS-trackern medan undersidan innehåller komponenter för Airbag-systemet. På detta sätt kan inte Airbag-systemet interferera med GPS-trackern.

Varför har denna GPS-tracker installerats? Under årens lopp har jag identifierat kombattanterna i spermakriget. NWO:s fascister hade tillgång till tracker nr. 1. Jehovas hade tillgång till tracker nr. 2. Mitt antagande är att de svenska fascisterna kontrollerade tracker nr. 3. Efter sex års vistelse på Costa del Sol har jag lärt mig att de svenska fascisterna inte är önskvärda här. Kanske ville de få en plats i solen via tracker nr. 3? Galenskap.Hyundai GPS-tracker nr. 4 upptäckt, 2021-10-10.
Efter att ha upptäckt tracker nr. 3 insåg jag att ytterligare GPS trackers fanns installerade. Anledningen var antalet anslutningar till Body Comfort Module. Denna enhet har rollen som spindeln i nätet. Därifrån kontrolleras alla trackers. Spioncentralen (NWO) kontrollerar Body Comfort Module. De har sålt utrymme på övriga trackers till organisationer/personer som varit intresserade.

Jag hade tidigare upptäckt tre trackers under instrumentbrädan. Jag fann det inte sannolikt att ytterligare trackers fanns där. En huvudprincip vid installation av en GPS tracker är att den ska ha fri sikt ut till omkringliggande radiomaster. Trackerns radiosignal får inte blockeras av metallföremål. Signalen kan passera igenom plastföremål. Tracker nr. 3 visade att spionerna integrerat en tracker med en annan funktion, i detta fall Airbag-systemet. När jag granskat övriga funktioner i kupén fann jag att reglagen för fönsterhissarna kunde vara intressanta. De finns monterade i vänster och höger framdörr och har kopplats till Body Comfort Module. De har fri sikt till radiomasterna. Jag demonterade den panel (i plast) som håller enheten på plats vid vänster framdörr.


Enhet för kontroll av fönsterhissar och backspeglar. Den högra kabeln är ansluten till
fönsterhissarna, den vänstra till backspeglarna.


Under reglagen för fönsterhissarna fanns ett kretskort. Ungefärliga dimensioner, 10 x 5 cm.


Kretskortets
undersida.

Jag bedömer att enheten har monterats på Hyundais fabrik (min bil är tillverkad i Turkiet). Denna minitracker har naturligtvis inte samma funktionalitet som tracker 1, 2 och 3 men den levererar bilens position - vilket är huvudsyftet med en GPS tracker. Trackern har aktiverats när Spioncentralen hittat en lämplig kund.

Produktionskostnaden för denna tracker är låg. Den kan massproduceras och monteras i alla Hyundais bilar utan nämnvärd fördyring. Under avdelningen CIA och rubrik GPS tracker utvecklar jag detta resonemang.Hyundai GPS-tracker nr. 5 och nr. 6 upptäckt 2021-10-14.
I den fortsatta jakten på trackers har jag koncentrerat mig på utrymmet i bilens kupé. När jag tittade mig omkring såg jag att kontrollerna på ratten kunde vara av intresse. De har fri sikt uppåt genom framrutan till radiomasterna .

 
           Kontroller på rattens vänstra sida.                          Kontroller på rattens högra sida.

Kontrollerna på den vänstra sidan innehåller funktioner för mobiltelefon (hands free), volymknapp för radion samt Bluetooth. Den högra sidan innehåller funktioner för radion. Jag demonterade ratten och kunde då komma åt kretskorten.

 
Kretskort. Vänstra kontroller. Översidan.
               Kretskort. Vänstra kontroller. Undersidan.                       

 
Kretskort. Högra kontroller. Översidan.
                   Kretskort. Högra kontroller. Undersidan.

Jag bedömer att dessa enheter, som även innehåller GPS-trackers, har monterats på Hyundais fabrik. När jag mäter avståndet från dessa trackers till Body Comfort Module så får jag ca 60 cm. Mitt antagande är att de upplåtits till Spioncentralens kunder från tid till annan. Samtliga trackers kan inte ha varit i drift samtidigt. De skulle då interferera med varandra. När jag använt bilen ca 4 år var batteriet slutkört. Denna snabba konsumtion har med all säkerhet berott på att flera trackers varit i stand-by-läge dygnet runt. Galenskap.


Hyundai GPS-tracker nr. 7 upptäckt 2021-10-20.
Bilen har en enhet för luftkonditionering. En hel del elektronik finns där. Enligt de tidigare fynden fanns indikation på att en GPS-tracker kunde finnas gömd där.


Konrollpanel för Hyundai i20 klimatanläggning. Vredet till vänster reglerar
temperatur. Vredet till höger reglerar position för den tillförda luften. Dessa två
kontroller är helt mekaniska. Luftkonditionering, A/C, i mitten.När jag öppnat enheten blev kretskortet synligt. Här finns en GPS-tracker.

Du kan ladda ned kretskortet i högre upplösning för att detaljstudera det: hyundai_A-C_180_dpi.jpg
Jag bedömer att denna installation gjorts på Hyundais fabrik.


Hyundai GPS-tracker nr. 8 upptäckt 2021-10-24.


Under enheten för luftkonditionering finns en enhet med kontrollampor för airbagsystemet och
säkerhetsbälten. Det låg alltså nära tillhands att även denna enhet skulle innehålla en GPS-tracker.


Hyundai i20 kretskort för kontrollampor. Översidan. Det innehåller en GPS-tracker.

Här kan du ladda ned kretskortet i högupplösning: hyundai_i20_kontrollampor_kretskort_upper_180_dpi.jpg


Hyundai i20 kretskort för kontrollampor. Undersidan.

Här kan du ladda ned kretskortet i högupplösning: hyundai_i20_kontrollampor_kretskort_under_180_dpi.jpg


Hyundai GPS-tracker nr. 9 upptäckt 2021-10-30.
I det fortsatta fisket efter GPS-trackers har jag koncentrerat mig på enheter vid instrumentbrädan.

 
Vid ratten finns enheten för blinkers och vindrutetorkare.


Jag förde en buggdetektor mot enheten och fick då en kraftig indikation. När jag
jämför indikationen med de som jag fått på andra trackers så är det ingen tvekan, en GPS-tracker
fanns där.


Beträffande buggdetektor:
En buggdetektor är ett effektivt redskap när man söker GPS-trackers. Svårigheten består i att lära sig hur den ska användas. När jag köpte detektorn (omkring 2018) så var min uppfattning att det fanns en (1 st) bugg i bilen. När jag skannade instrumentbrädan och ratten fick jag utslag hela tiden. Jag trodde då att detektorn inte kunde skilja på det som var buggar och det som var annan utrustning i bilen. Allteftersom jag isolerat buggarna har detektor blivit mer träffsäker. Vid skanning av tracker nr. 9 fanns alltså ingen störning från andra närliggande trackers. Om man bor i närheten av en radiosändare så kan dektektorn ge utslag p.g.a. denna strålning. Man måste då förflytta sig till ett område där man ser att detektorn inte ger sådana utslag. Vid skanningen av de misstänkta objekten bör man hålla detektorns antenn på ett avstånd mella 5 och 10 cm från objektet.


Hyundai i20, kretskort för blinkers, strålkastare och vindrutetorkare. Översidan. Det innehåller
en GPS-tracker.Hyundai i20, kretskort för blinkers, strålkastare och vindrutetorkare. Undersidan.

Jag bedömer att installationen gjorts på Hyundais fabrik.Hyundai GPS-tracker nr. 10 upptäckt, 2021-11-02.
Temperaturen stiger. Tio GPS-trackers upptäckta! Storslagen galenskap av NWO. Efter att ha isolerat tracker nr. 9 skannade jag instrumentbrädan med buggdetektorn. Jag fick en indikation vid hastighetsmätare. Jag demonterade den.


Hyundai i20, hastighetsmätare.


Hyundai i20 kretskort. Det innehåller funktioner för bl.a. hastighetsmätare, varvtalsräknare,
motortemparatur och ett flertal kontrollampor. Det innehåller även en GPS-tracker.


Här kan du ladda ned kretskortet i högupplösning: hastighetsmatare_kretskort_180_dpi.jpg

Jag bedömer att installationen gjorts på Hyundais fabrik.


Hyundai GPS-tracker nr. 11 upptäckt, 2021-11-04.
Jag har fortsatt med skanning med hjälp av buggdetektorn. Jag satte in bilens nyckel och startade motorn. Därefter skannade jag nyckeln. Jag fick en indikation som tydde på att det fanns en GPS-tracker där. Jag demonterade nyckeln.


Hyundai i20. Demonterad nyckel (batteriet saknas på bilden).


Hyundai i20. Kretskort för nyckel. Det innehåller en GPS-tracker.

När man använder nyckelns elektroniska funktion för att låsa eller öppna kan man göra det på ett avstånd uppgående till åtminstone 30 m. Förutsättningen är att det sitter ett fungerande batteri i nyckeln. Om batteriet saknas eller inte fungerar kan man ändå öppna billåsen manuellt. Man kan även starta bilen. När jag skannade nyckeln medan motorn var igång hade jag inget batteri i nyckeln. Jag fick ändå en indikation i buggdektorn. Det innebär att kretskortet fick sin energi från bilen. Billåset, som sitter vid rattstången, kan generera energi på elektromagnetisk väg när motorn är igång. Det går inte att starta bilen med enbart den metalliska delen av nyckeln.

Av alla de trackers som jag hittills upptäckt anser jag att detta är det mest upprörande "spionfallet". Min fråga till Hyundai är: varför måste det finnas en GPS-tracker i nyckeln?


Hyundai GPS-tracker nr. 12, 13, 14, 15 och 16 upptäckt, 2021-11-05.
Förutsättningarna inför den fortsatta jakten på GPS-trackers var minst sagt märkliga. Elva trackers upptäckta vid instrumentbrädan och ratten. Inte en enda i den bakre delen av bilen. Jag hade tidigare skannat vid bakljusen men inte fått någon indikation. Jag skannade återigen utanpå karossen i den bakre delen. Jag fick en indikation vid höger stänkskärm. Jag förde detektorns antenn fram och tillbaka mot karossen och kunde på så sätt få fram centrum för indikationen. Det visade sig ligga nära höger bakdörrs handtag. Den enda elektronik som finns där tillhör dörrlåset. När jag väl konstaterat att en GPS-tracker fanns där var det bara att fortsätta med övriga dörrlås inklusive det som tillhör bakluckan. Jag har demonterat samtliga lås. De som tillhör dörrarna är alla av samma typ. De har en elektronisk del där kretskortet sitter samt en mekanisk där en wire finns kopplad mellan det invändiga dörrhandtaget och låset. Enheten är helt integrerad. Låset till bakluckan är mindre och av enklare utförande. Detta lås låser på magnetisk väg mot en metallplatta som sitter under låset.

GPS-tracker nr. 12.


Hyundai i20, höger bakdörr. Dörrlåset är placerat vid det röda X:et. Det omges av dörrens metall.
GPS-trackern har fri sikt till radiomasten via den öppning som finns mellan glasrutan och
dörrens metall vid den gula pilen.Hyundai i20 dörrlås. Det innehåller en GPS-tracker.


GPS-tracker nr. 13.


Hyundai i20, vänster bakdörr.


GPS-tracker nr. 14.


Hyundai i20, vänster framdörr.


GPS-tracker nr. 15.


Hyundai i20, höger framdörr.


GPS-tracker nr. 16.

 
Hyundai i20. Lås till bakluckan.


Jag presenterar inga kretskort i denna sammanställning. De är av samma typ som de "mini-trackers" som jag visat tidigare.