p;
  RÄTTSSKANDALER
 

Innehållsförteckning.

Dubbelmordet i Linköping, 2004.

   
  Anna-Lena Svensson, 56 år.          Mohamad Ammouri, 8 år.

Den 2004-10-19 kl. 07.52 inkom ett samtal in till polisen i Linköping om att en kvinna och en pojke knivskurits på Åsgatan. Dessa personer visade sig vara Anna-Lena Svensson och Mohamad Ammouri. När polisen anlände till brottsplatsen konstaterade man att Mohamad var avliden men att Anna-Lena var vid liv. Hon var vid medvetande och sa att hon blivit attackerad ”oprovocerat”. Ambulans anlände till platsen. De båda transporterades till Universitetssjukhuset i Linköping. Anna-Lena förbereddes för operation. Hon förlorade medvetandet och avled kl 11:12.

Det blev upptakten till ett av Sveriges mest omskrivna mordfall. Polisjakten efter mördaren var intensiv. Man sökte efter en ensam galning. Media bevakade varje rörelse, man analyserade, gav hypoteser o.s.v. men fallet förblev olöst. Under 2020 meddelade polis och åklagare att man funnit en misstänkt mördare, Daniel Nyqvist, 37 år, Linköping. Han var 21 år vid mordet. Redan i det inledande förhöret erkände han sig skyldig. Den påföljande rättegången blev en formalitet. Den 2020-10-01 föll domen. Det fastställdes att Daniel Nyqvist hade mördat Anna-Lena Svensson och Mohamad Ammouri. Påföljden blev rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning.


Jag har granskat rättsfallet. Det rör sig om en CIA False Flag operation. Det är ett inslag i spermakriget.

”Dubbelmordet” är två separata mord. Planeringen av morden har varit omfattande. Offrens rörelsemönster har kartlagts under en längre tid innan morden. Offren är alltså noggrant utvalda. Jag bedömer att åtminstone ett 20-tal personer deltagit i operationen under morddagen. Många av dem var utrustade med kommunikationsradio.


Dubbelmordet i Linköping. Kartbild.

I det följande refererar jag till den numrering som finns i ovanstående kartbild:
Anna-Lena Svensson var bosatt på Åsgatan 1, 1. Mohamad var bosatt på Barnhemsgatan 8C, 2. Strax före kl 8 på morgonen var Anna-Lena på väg till sitt jobb. Hon var språklärare inom vuxenundervisning. Mohamad var på väg till skolan. Han skulle promenera från Barnhemsgatan upp till Åsgatan och sedan fortsätta söderut. Under 2004 fanns en parkeringsplats vid 3. Den har ersatts av ett grönområde. När Mohamad kommer upp till 3. blir han infångad av mördarna. Han tystas omedelbart och tas in i en skåpbil som står parkerad vid 3. Han tillfogas stickskador med en kniv. Han avlider i skåpbilen. Mordet sker med god tidsmarginal innan mordet på Anna-Lena. Vid 4. har mördaren TW intagit position. Han sitter i en bil och avvaktar Anna-Lenas ankomst. När hon kommer till 4. angriper han henne med en kniv. En annan person som sitter i bilen vid 4. meddelar över kommunikationsradio att skåpbilen ska köra fram till 5. Där placeras Mohamad liggande på rygg. Bilarna kör därefter Åsgatan söderut ned mot Karl Dahlgrensgatan och försvinner. Under de kritiska minuterna under operationen har en bil vid 6. blockerat infarten till Åsgatan.

Polisjakten efter mördaren (den ensamme galningen) startar omedelbart. CIA har utplanterat ett antal villospår och därefter ”tipsat” polisen om deras placering.


 
                            Mössa av märket Pointer.                                                                                           Tidningsställ.

Ett par hundra meter från brottsplatsen hittades en mössa i ett tidningsställ. Misstänkta fingeravtryck och blodspår hittades på tidningsstället. Dessa fynd användes för att fastställa gärningsmannens DNA-profil. Ett stort antal män i Linköping kom senare att DNA-testas mot denna profil. Det blev resultatlöst.


Butterflykniv. V-märkt.

En butterflykniv hittades vid brottsplatsen. Detta villospår är malplacerat. Yrkesmördaren TW har använt sig av en kniv med ett rejält skaft, förmodligen av typen morakniv. Påståendet om att Anna-Lena skulle ha varit vid liv när polisen anlände till brottsplatsen saknar trovärdighet. CIA låter ibland mordoffren tala från det döda. Syftet i detta fall var att belysa mördarens amatörmässiga beteende. Han porträtterades som en ensam galning. CIA skulle aldrig tillåta att ett tilltänkt mordoffer skulle kunna vittna om gärningsmannens utseende vid polisens ankomst. Anna-Lena avled på brottsplatsen. Hon var död vid polisens ankomst.

   
         Daniel Nyqvist.                          Polisens fantombild                             Daniel Nyqvist.
                                                                av mördaren.

   
                                                                         Daniel Nyqvist.


Daniel Nyqvist har ingen inblandning i ”dubbelmordet”. Typiskt nog har CIA här funnit en person som tidigare vårdats för psykisk ohälsa. Det kan finnas ett flertal motiv till att Daniel Nyqvist tagit på sig morden. De ekonomiska kan vara ett huvudspår. Han kan räkna med en välvillig behandling inom den rättspsykiatriska vården. Han kommer att utskrivas från vården redan efter ett par år. Det är så CIA går tillväga när man sopar sina bestialiska brott under mattan.

Lagen föreskriver att en förundersökning ska presenteras av polis och åklagare innan rättegång. Den är offentlig. I detta rättsfall har CIA bidragit med synpunkter i förundersökningen för att försöka uppnå någon trovärdighet. Jag anser att förundersökningen är ett falsifikat. Det finns knappast en enda sakuppgift som man kan lita på. Varför har då CIA försökt lösa fallet med hjälp av Daniel Nyqvist? Min hypotes är att bloggen Rättsskandaler börjar äta sig in i maktens korridorer i Sverige men även i andra länder. "Dubbelmordet" blev en alltför genomskinlig historia. CIA blev piskade att "lösa" fallet.

Här kan du ladda ned de dokument som jag hittat i rättsfallet:

Förundersökningsprotokoll:   Linkopings_TR_B_2426-20_Aktbil_39.pdf
Protokollbilaga:                      Linkopings_TR_B_2426-20_Aktbil_40.pdf
Stämningsansökan:              Linkopings_TR_B_2426-20_Aktbil_35.pdf
Dom:                                      Linkopings_TR_B_2426-20_Dom_2020-10-01.pdf