p;
  RÄTTSSKANDALER  
 

Innehållsförteckning.

Arbogamorden, 2008.


Den 2008-03-17 mördades två barn, Saga 1 år 10 månader och Max 4 år 10 månader. Brottsplats: Arboga. Deras mamma misshandlades svårt vid morden men överlevde. Morden uppmärksammades knapphändigt i svenskt media. Min personliga uppfattning är att dessa mord måste klassa som ett av de värsta brott som någonsin inträffat i Sverige. Obduktionen av barnen avslöjar det övervåld som använts vid morden. För att få en uppfattning om våldsverkarens bestialiska beteende måste man ta del av av det bildmaterial som finns i förundersökningen. Jag vill här påpeka att exponeringen av barnens krossade skallar kan uppfattas som integritetskränkande men jag väljer ändå att presentera bildmaterialet. Syftet är att peka på det vansinne som gärningsmannen presterat. Jag drar här slutsatsen att gärningsmannen är psykiskt sjuk.


Max, 4 år 10 månader


Saga 1 år 10 månader

Jag har komprometterats för brotten. En förtalskampanj iscensattes i min hemkommun, Tyresö.
Jag har tagit del av den omfattande förundersökningen mot den tyska medborgaren Christine Schürrer. Hon lagfördes och dömdes till livstids fängelse. Hon har ingen som helst inblandning i brottet. Gärningsman är SL.

 

Vad kan motivera en människa att utföra ett brott  som detta? För att få full förståelse måste man ha insikt i de motsättningar som finns inom de svenska frikyrkorna. Brottet har i första hand anknytning till de motsättningar som under lång tid funnits mellan Jehovas Vittnen och Pingstkyrkan. Motsättningarna är relaterade till spermakriget. Båda parter deltar med liv och lust. Våldet syftar till att skrämma motståndaren till underkastelse. Detta för tanken till nazistiska och fascistiska metoder. Jag har kartlagt gärningsmannens bakgrund. Han är kopplad till Jehovas Vittnen.
Jag vill i detta sammanhang påpeka att jag inte har någon som helst anknytning till svenska frikyrkor.

Video: DJ Sammy - Heaven (dedicated to Arron<3)


Här kan du ladda ned förundersökningen mot Christine Schürrer:
Huvudprotokoll FUP-CS  (129 MB)
Tillägg FUP-CS   (107 MB) (107 MB)